Fabola Yachts - Tradition och innovation för ett bättre båtliv

Fabola startade sin båttillverkning redan 1958 i Rockneby norr om Kalmar. Varvet är därmed ett av Sveriges allra första varv för båtar i glasfiber. Fabolabåtar har allt sedan starten varit synonymt med innovation och utveckling.
En båt från Fabola har aldrig varit ännu en båt på marknaden, vi ser inget skäl att utveckla en ny båt om den inte tillför nya värden för båtägaren.
Innovationer är inte ett självändamål. Idéerna har sitt ursprung i en strävan att förbättra egenskaper hos båtarna och ge ägarna mer glädje av sitt båtägande.

Under Diva Historia kan du läsa mer om Fabolas långa historia och under Campus Historia kan du läsa om Campusens utveckling sedan 1982 till i dag.


Fabolas modellserier

Fabola Campus
Campus är båtar med en unik kombination av smidig trailerbarhet och fina seglingsegenskaper. Ett enklare, roligare och smartare båtliv är målet.

Fabola Diva
För Diva har utvecklingen syftat till att kombinera bästa komfort ombord med enkel hantering och bra prestanda. Mer glädje på sjön såväl på semester som under kappsegling är målet.

Resultatet av vårt utvecklingsarbete är att med en båt från Fabola Yachts kan du känna dig trygg i att få ut det bästa av livet på sjön!

© Bavaria Sverige 2024
Kontakt: